Kako smo proveli 2022. godinu u klubu?

19. i 20. 02.The Bull Terrier Club Trophies , Coventry, UK 

Fanatic Bulls Because I Love You *Toro* je prvi predstavnik Hrvatske ikad  iz HR uzgoja na prestižnoj specijalnoj izložbi za pasminu Trophy Weekendu u UK. Čestitke vlasniku i uzgajivaču!

14.05.2022. prvi BULLY PICNIC

Naš prvi Bully picnic u organizaciji kluba prošao je fantastično. Hvala svim vlasnicima bulića koji su ovaj event učinili bultastičnim. Jedva čekamo ponoviti! 

28.05.2022. InTerra World Terrier Specialty Bled, Slovenija 

Ženka iz HR uzgoja Hepsterix Instagramusha najljepši je pas svoje pasmine na InTerri Svjetskoj Specijlki Terijera. Čestitke! 

08.06.2022. BTK je sudjelovao u snimanju priloga za RTL Potragu

Zahvaljujemo RTL televiziji i novinarki Sanji Ćatipović na profesionalnom i objektivnom pristupu. 31.05.2022. u Varaždinu je došlo do incidenta u kojem su dva psa u tipu bulterijera napala druge pse. Od neodgovornog pristupa nabavci bulterijera pa sve do neodgovornog vlasništa I cijela pasmina je u trenu nepravedno etiketirana stoga je od izuzetne važnosti podržati klub koji aktivno djeluje na svim poljima.

07.07.2022. Udžbenik Kućni Ljubimci 1

Bili smo pozvani ustupiti fotografiju kvalitetnog predstavnika pasmine Bulterijer (standardni) za potrebe srednjoškolskog udžbenika.

KUĆNI LJUBIMCI knjiga 1, Medicinska Naklada, Zagreb, 2022. (Udžbenik za treći razred srednje veterinarske škole za zanimanje veterinarski tehničar). Predstavljene su pasmine pasa u slikovnom obliku gdje se nalazi i bulterijer kojeg na fotografiji predstavlja Electric Bull’s Gangsta Gigi.

Autorica: dr.sc.Vlasta Herak Perković, dr. med. vet.

17.09.2022. X. Central European Bull terrier Open & Trophy Show

Jubilarni deseti Tata Show u Mađarskoj, kao i svaki put veliki broj prijavljenih pasa i odlična atmosfera, vrhunska sudačka postava i odlična organizacija, psi naših članova u plasmanima i druženje BTK ekipe.

12. i 13. 11. 2022. Dordrecht, Nizozemska.

Članovi BTK-a sudjelovali su na najvećem eventu za bulterijere „International Weekend“ a psi iz HR uzgoja izlagani su na Championship showu. 

U ozbiljnoj konkurenciji, između 28 prekrasnih ženki, Hepsterix Instagramusha bila je najbolja junior ženka! Velike čestitne uzgajivačima i vlasnicima Ani Androšević i Stanku Drmiću!

Hepsterix Instagramusha

BTK je ove godine bio sponzor trofeja za najboljeg veterana. Trofej je ponjela Ch. Bigshot Lillipop, prekrasna desetogodišnja veteranka iz Nizozemske.

Ch. Bigshot Lillipop,

Photo credits: Agnes Kuijpers-Brouwer

2022. naši članovi su bili primjer drugim vlasnicima bulterijera, uspješno se položilo testove socijalizacije, zatvorilo šampionate, testiralo pse na genetske bolesti. Družili smo se, bavili bitnim temama, postigli zapamćene rezultate. Istim žarom idemo naprijed u nadi da ćete podržati klub!