Kako smo proveli 2023. godinu u klubu?

25.02.2023.-15.03.2023.

BTK je mlad i ambiciozan klub koji okuplja vlasnike i zaljubljenike ove divne pasmine a jedini izvor financiranja su članarine kojima naši članovi podupiru njegov rad. Aukcijama želimo prikupiti dodatna sredstva kojima ćemo održavati daljnji rad, ulagati u web stranicu, organizirati druženja, edukacije i slično. Organizirana je uspješnu  aukciju otvorenog tipa sa dostupnim zanimljivim pasminskim predmetima.

09.04.2023.

Klub je po prvi put pružio mogućnost bulterijeru iz HR uzgoja za sudjelovanje na velikom eventu za pasminu na kojem se natječu samo izabrani (predloženi i pozvani) primjerci, te je odlučeno da Hepsterix Instagramusha dobije pozivnicu za Continental European Trophy Show u Belgiji.

16.6.2023. Leglo FROM LILO’S HEART

22.06.2023. leglo HEPSTERIX

19.11.2023.

Nakon dugih 18 godina održavanja natjecanja reprezentacija „Country Competition“ u organizaciji N.B.T.C. Nederlandse Bull Terrier Cluba u sklopu „Internacionalnog Vikenda“ Hrvatska je  po prvi puta imala svoj tim (reprezentaciju) koji se natjecao u konkurenciji još 15 država. Uputili smo se na najprestižniji bulterijer event u svijetu sa samo tri psa i pri tome stajali uz bok brojčano puno većim reprezentacijama što samo potvrđuje koliko smo snažni i složni. Klub je izuzetno ponosan na članove koji su sudjelovali i probili led za budućnost!

30.11.2023.

U emisiji „Provjereno“ reporterka J.R. navela je, citiramo „ …Vlasnikom psa u Hrvatskoj može postati bilo tko, ako nije u pitanju bulterijer koji se trenutačno jedini smatra opasnom pasminom i za njega su propisana stroža pravila… “. Klub je odmah reagirao na neistinite i diskriminirajuće izjave te smo dobili javnu ispriku u emisiji dva tjedna nakon reportaže sa spornim izjavama.